Lederpodden episode 2: Renate Grønvold Bugge
You are here: Home \ Blogg \ Lederpodden episode 2: Renate Grønvold Bugge
1 oktober 2018 - 15:30, by , in Blogg, Lederpodden, No comments

Renate Grønvold Bugge er en av landets fremste eksperter på krisepsykologi. Gjennom over 30 år har hun bidratt som rådgiver og krisepsykolog ved noen av landets mest alvorlige katastrofer og ulykker, fra Caledonien-brannen i 1986 til terrorangrepet 22. juli.

I denne episoden blir du bedre kjent med Renate Grønvold Bugge og du vil lære mer om hva som kjennetegner god kriseledelse, både på en individuelt og organisatorisk nivå. Du vil også få svar på om det virkelig er slik at det viktigste mennesker i krise trenger – er noen å snakke med.

 

TIRSDAG 9. APRIL 2019 arrangerer vi dagsseminar/masterclass i Oslo om å lede i krise. Vi har fått med oss to av landets fremste eksperter på kriseledelse; psykologspesialist Renate Grønvold Bugge og tidligere CEO i CHC Helikopterservice, Arne Roland.
🔍MER INFO OG PÅMELDING

 

Abonner på Lederpodden:
iTunes | Android | Spotify

LEDERPODDEN
Lederpodden er en podkast om organisasjon og ledelse hvor Tor Åge Eikerapen intervjuer ledere og fagpersoner som har en historie å fortelle. Følg oss på Facebook for å bli oppdatert på nye episoder og relevant fagstoff.

 

 

About author:

Tor Åge Eikerapen er psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi. Han jobber til daglig med å hjelpe virksomheter til å bli enda bedre på ledelse, kultur, kommunikasjon og samhandling. Sjekk ut hans Facebook-side om psykologi.

Legg igjen en kommentar