E3: Kan selvutvikling gjøre deg til en bedre leder?
You are here: Home \ Lederpodden \ E3: Kan selvutvikling gjøre deg til en bedre leder?
25 oktober 2019 - 12:34, by , in Lederpodden, No comments

Målet med lederutvikling er at lederen skal øke sine forutsetninger for å utøve effektiv ledelse. Lederutvikling kan ha svært ulikt innhold og i varierende grad utfordre lederen på egen atferd. Hvis formålet er at lederen skal bli bedre til å håndtere relasjoner, frigjør motivasjon hos andre og stå i krevende situasjoner – tror vi det er en forutsetning at lederen får mulighet til selvutvikling på en trygg arena.

I denne episoden snakker jeg med psykologspesialist Sondre Risholm Liverød om hva selvutvikling er, hvorfor det kan være verdifullt og hvordan personlighetstester kan gi en enkel inngang til å jobbe med seg selv – som leder og menneske. 

🎧Hør Lederpodden her:
iTunes | Android | Spotify

👩‍🎓Ønsker du å lære mer?
Sjekk ut vår masterclass i personlighetspsykologi i Oslo 28.01.2020.

[Kun 25 plasser]

 

LEDERPODDEN
Lederpodden er en podkast om organisasjon og ledelse hvor Tor Åge Eikerapen intervjuer ledere og fagpersoner som har en historie å fortelle. Følg oss på Facebook for å bli oppdatert på nye episoder og relevant fagstoff.

About author:
Tor Åge Eikerapen er psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi. Han jobber til daglig med å hjelpe virksomheter til å bli enda bedre på ledelse, kultur, kommunikasjon og samhandling. Sjekk ut hans Facebook-side om psykologi.

Legg igjen en kommentar