Lederpodden episode 1: Arne Roland
You are here: Home \ Lederpodden \ Lederpodden episode 1: Arne Roland
23 februar 2018 - 13:19, by , in Lederpodden, No comments
TIRSDAG 9. APRIL 2019 arrangerer vi dagsseminar/masterclass i Oslo om å lede i krise. Vi har fått med oss to av landets fremste eksperter på kriseledelse; psykologspesialist Renate Grønvold Bugge og tidligere CEO i CHC Helikopterservice, Arne Roland.
🔍MER INFO OG PÅMELDING


Arne Roland var toppleder i CHC Helikopter Service da den tragiske Turøy-ulykken fant sted 29. april 2016, hvor et av selskapets helikoptre styrtet og 13 mennesker omkom.

I første episode av Lederpodden deler Roland sin erfaringer med å lede mennesker i krise. Du blir også kjent med Roland sin lederreise, fra å være en ung tømmerhugger i ei liten bygd i indre Agder, via oljebransjen i Verdal, Stavanger og Houston – til å bli toppleder i et av verdens største helikopterselskaper.

Abonner på Lederpodden:
iTunes | Android | Spotify

LEDERPODDEN
Lederpodden er en podkast om organisasjon og ledelse hvor Tor Åge Eikerapen intervjuer ledere og fagpersoner som har en historie å fortelle. Følg oss på Facebook for å bli oppdatert på nye episoder og relevant fagstoff.

 

 

About author:

Tor Åge Eikerapen er psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi. Han jobber til daglig med å hjelpe virksomheter til å bli enda bedre på ledelse, kultur, kommunikasjon og samhandling. Sjekk ut hans Facebook-side om psykologi.

Legg igjen en kommentar