Historiens første «Å lede i krise»
You are here: Home \ Blogg \ Historiens første «Å lede i krise»
18 januar 2019 - 10:10, by , in Blogg, No comments

17. januar avholdt vi den første utgaven av vår årlige masterclass i kriseledelse: Å lede i krise. Masterclassen ble utsolgt i løpet av noen få uker. De 60 deltakerne fikk et nært møte med de to foredragsholderne Renate Grønvold Bugge og Arne Roland, som delte sterke historier, unike erfaringer og praktiske råd knyttet til det å lede en organisasjon i krise.

Foto og txt: Christine Wasseng/CWmarketing

Å lede i krise 2019 settes opp i Oslo 9. april og det er fremdeles noen ledige plasser.
Mer info og påmelding her.

Hva er en masterclass?

En S+E Masterclass er en eksklusiv læringsarena hvor du får nær kontakt med en ekspert innenfor et bestemt fagområde. Det legges spesielt til rette for dialog mellom deltakerne og eksperten, samt at deltakerne kan utveksle erfaringer seg i mellom.

 

Hva sier deltakerne?

 

Bernt Omdal, CEO i Siem Offshore AS:

«Historien til Arne treffer blink, for akkurat det samme som skjedde 29. april 2016, kunne ha skjedd med bemanningen i Siem Offshore. Eller, den kan for så vidt skje når som helst. Det var nyttig å få feedback av noen som har opplevd det på egen kropp, og jeg tar med meg gode tips og råd.»

Bjørn Danielsen, HMS og kvalitetsleder i Kilden Teater og konserthus:

”Det finnes mange bøker om det å håndtere en krise, men å få snakke med noen som selv har håndtert en krise var motiverende for videre arbeid med beredskap og krisehåndtering i min bedrift. Kurs/mesterklasse i regi av SKAGESTAD+EIKERAPEN er alltid en god opplevelse. Velorganisert, hyggelig og ivaretakende.»

Jon Gabriel Noddeland, direktør GE Healthcare Lindesnes

«Vi ønsker å være forberedt hvis en krise skulle oppstå. Vi har gode rutiner og prioriterer å øve. Å hvile når det gjelder et tema som dette er ikke aktuelt og i dag deltar hele 15 stykker fra ledelsen i GE. Det å høre på Arne Roland sin historie gjør inntrykk og er et tydelig signal om at krisen kan ramme alle, når som helst. Det setter ting i perspektiv.»

Natasha Pedersen, Foreningen for barnepalliasjon:

«Seminaret virkelig har innfridd til forventningene. Det har satt i gang mange tanker og ideer for hvordan man kan håndtere slike ting i fremtiden. Det å utveksle erfaringer med andre er utrolig verdifullt og jeg gleder seg til å sette i gang med konkrete tiltak for å bli bedre på krisehåndtering.»

Torunn Charlotte Nyberg, Valle kommune:

«Det var et veldig bra dagskurs om å lede i krise. Svært gode og engasjerande foredrag ved Renate Grønvold Bugge og Arne Roland.»

 

Å lede i krise 2019 settes opp i Oslo 9. april og det er fremdeles noen ledige plasser.
Mer info og påmelding her.

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

About author:
Tor Åge Eikerapen er psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi. Han jobber til daglig med å hjelpe virksomheter til å bli enda bedre på ledelse, kultur, kommunikasjon og samhandling. Sjekk ut hans Facebook-side om psykologi.

Legg igjen en kommentar