E8: Kræsjkurs i kommunikasjon for ledere (Tor Åge snakker med seg selv)
You are here: Home \ Lederpodden \ E8: Kræsjkurs i kommunikasjon for ledere (Tor Åge snakker med seg selv)
24 januar 2020 - 21:35, by , in Lederpodden, No comments

Kommunikasjon er lederens viktigste verktøy for å skape engasjement, motivasjon og oppslutning rundt felles mål. Gode kommunikasjonsferdigheter er en nødvendighet for å kunne korrigere uønsket atferd, avvikle ukultur og bidra til bedre prestasjoner.

Hva kjennetegner god kommunikasjon? Hvilke kommunikative ferdigheter bør du ha i din verktøykasse, for å kunne utøve effektiv ledelse?

I denne episoden tar Tor Åge en prat med seg selv om kommunikasjon og ledelse. Du får en introduksjon til ulike kommunikasjonsferdigheter og hva som er forskjellen på uforbeholden anerkjennelse, problemløsende samtaler (coaching), veiledning, korrigerende samtaler og strukturert feedback.

🎧Hør Lederpodden her:
iTunes | Android | Spotify

 

LEDERPODDEN
Lederpodden er en podkast om organisasjon og ledelse hvor Tor Åge Eikerapen intervjuer ledere og fagpersoner som har en historie å fortelle. Følg oss på Facebook for å bli oppdatert på nye episoder og relevant fagstoff.

About author:
Tor Åge Eikerapen er psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi. Han jobber til daglig med å hjelpe virksomheter til å bli enda bedre på ledelse, kultur, kommunikasjon og samhandling. Sjekk ut hans Facebook-side om psykologi.

Legg igjen en kommentar