E38: Kunsten å gi feedback som virker (del 2) – med Guro Øiestad
You are here: Home \ Lederpodden \ E38: Kunsten å gi feedback som virker (del 2) – med Guro Øiestad
16 oktober 2020 - 13:09, by , in Lederpodden, No comments

Alle trenger tilbakemeldinger for å bygge en god selvfølelse, oppleve mestring og få muligheten til å endre kurs. Enten det dreier seg om atferd eller prestasjoner på jobb. Men det kan bli for mye av det gode. 

Psykologspesialist Guro Øiestad har skrevet bøkene Feedback (2004), Kritikk (2006) og Gi og motta tilbakemeldinger (2019). I denne episoden snakker vi om hva som kjennetegner et anerkjennende arbeidsmiljø og om at feedback er så mye mer enn muntlige tilbakemeldinger.

Vil du vite mer?

🎧 Hør Lederpodden her:
iTunes | Android | Spotify

Lederpodden presenteres av Lederprogrammet 2020 – et digitalt 12-ukers lederprogram

LEDERPODDEN
Lederpodden er en podkast om ledelse av og med  Tor Åge Eikerapen. Tor Åge er psykolog og  spesialist i organisasjonspsykologi. Han har jobbet med leder- og organisasjonsutvikling i 15 år og er en av landets mest brukte foredragsholdere innenfor temaer relatert til organisasjon, psykologi og ledelse.  Mer info her: torage.no.

About author:
Tor Åge Eikerapen er psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi. Han jobber til daglig med å hjelpe virksomheter til å bli enda bedre på ledelse, kultur, kommunikasjon og samhandling. Sjekk ut hans Facebook-side om psykologi.

Legg igjen en kommentar