E30: Verdier – corporate bullshit, eller noe som gjør en forskjell? Med Steinar J. Olsen fra Stormberg
You are here: Home \ Lederpodden \ E30: Verdier – corporate bullshit, eller noe som gjør en forskjell? Med Steinar J. Olsen fra Stormberg
21 august 2020 - 21:31, by , in Lederpodden, No comments
De fleste organisasjoner smykker seg med et verdigrunnlag . Ofte tre-fire ord, som ærlighet, respekt, nyskapende og inkluderende. Men betyr egentlig disse flotte ordene noe i det daglige, eller er det bare corporate bullshit?
Ny forskning fra MIT som har gjennomgått 700 store selskaper i USA, indikerer at ansatte i stor grad mener at det er lite eller ingen sammenheng mellom selskapets verdier, og hva som skjer på innsiden.
Steinar J. Olsen er mannen bak Stormberg. Et selskap som har frontet sine verdier så tydelig at klærne dere har blitt brent på bål og boikottet. I denne episoden snakker vi om prisen for å ha verdier som betyr noe, corporate bullshit og om det er mulig å være både kapitalist og aktivist.

🎧 Hør Lederpodden her:
iTunes | Android | Spotify

Lederpodden presenteres av Lederprogrammet 2020 – et digitalt 12-ukers lederprogram

LEDERPODDEN
Lederpodden er en podkast om ledelse av og med  Tor Åge Eikerapen. Tor Åge er psykolog og  spesialist i organisasjonspsykologi. Han har jobbet med leder- og organisasjonsutvikling i 15 år og er en av landets mest brukte foredragsholdere innenfor temaer relatert til organisasjon, psykologi og ledelse.  Følg oss på Facebook for å bli oppdatert på nye episoder og relevant fagstoff og sjekk ut torage.no.

Referanser:

When It Comes to Culture, Does Your Company Walk the Talk?

https://www.nettavisen.no/na24/stormberg-sjef-hege-nilsen-ekberg-stottet-ulven-da-ble-det-alvorlig-brak/3423589468.html

About author:
Tor Åge Eikerapen er psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi. Han jobber til daglig med å hjelpe virksomheter til å bli enda bedre på ledelse, kultur, kommunikasjon og samhandling. Sjekk ut hans Facebook-side om psykologi.

Legg igjen en kommentar