E29: Hvordan få et høypresterende team?
You are here: Home \ Lederpodden \ E29: Hvordan få et høypresterende team?
14 august 2020 - 23:25, by , in Lederpodden, No comments

Bak de fleste geniale produkter eller tjenester står det ikke et geni – men et team.

Ideen bak team som arbeidsform er at helheten skal bli større enn de enkelte delene. Får vi det til ved å dra på teambuilding med gocart, pizza og øl?

Hva er forskjellen på et team og en hvilken som helst gruppe mennesker som jobber sammen? Hva skal til for å utvikle et team hvor 2+2=5? Hvilken rolle spiller team når vi skal bygge organisasjoner som skal tåle endring og ha evnen til å snu seg raskt? Velkommen til teambuilding på ordentlig!

Referanser:

https://rework.withgoogle.com/subjects/teams/

https://hbr.org/podcast/2019/01/creating-psychological-safety-in-the-workplace

https://fearlessorganization.com/test-your-team

🎧 Hør Lederpodden her:
iTunes | Android | Spotify

Lederpodden presenteres av Lederprogrammet 2020 – et digitalt 12-ukers lederprogram

LEDERPODDEN
Lederpodden er en podkast om ledelse av og med  Tor Åge Eikerapen. Tor Åge er psykolog og  spesialist i organisasjonspsykologi. Han har jobbet med leder- og organisasjonsutvikling i 15 år og er en av landets mest brukte foredragsholdere innenfor temaer relatert til organisasjon, psykologi og ledelse.  Følg oss på Facebook for å bli oppdatert på nye episoder og relevant fagstoff.

About author:
Tor Åge Eikerapen er psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi. Han jobber til daglig med å hjelpe virksomheter til å bli enda bedre på ledelse, kultur, kommunikasjon og samhandling. Sjekk ut hans Facebook-side om psykologi.

Legg igjen en kommentar