E28: Alt handler om personlighet
You are here: Home \ Lederpodden \ E28: Alt handler om personlighet
7 august 2020 - 20:01, by , in Lederpodden, No comments

I denne episoden får du et kræsjkurs i personlighetspsykologi. Hva er forskjellen på Big 5 og Jungs Typeindeks? Hva skal du  passe på når du velger personlighetstest? Hva er typiske motsetninger i personlighet – som kan skape irritasjon og gnisninger?

Personligheten påvirker hvordan vi tenker, føler, reagerer og samhandler med andre. Personlighetstester kan være et effektivt verktøy til å få økt selvinnsikt og forståelse for hvordan du virker på andre. Noe som kan bidra til bedre samhandling og mer effektiv ledelse. Mange konflikter og misforståelser på jobb og privat – kunne vært unngått hvis vi hadde hatt en bedre forståelse for hvordan personligheten påvirker oss. Å høre denne episoden kan  være en god start…

 

🎧 Hør Lederpodden her:
iTunes | Android | Spotify

Lederpodden presenteres av Lederprogrammet 2020 – et digitalt 12-ukers lederprogram

LEDERPODDEN
Lederpodden er en podkast om ledelse av og med  Tor Åge Eikerapen. Tor Åge er psykolog og  spesialist i organisasjonspsykologi. Han har jobbet med leder- og organisasjonsutvikling i 15 år og er en av landets mest brukte foredragsholdere innenfor temaer relatert til organisasjon, psykologi og ledelse.  Følg oss på Facebook for å bli oppdatert på nye episoder og relevant fagstoff.

About author:
Tor Åge Eikerapen er psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi. Han jobber til daglig med å hjelpe virksomheter til å bli enda bedre på ledelse, kultur, kommunikasjon og samhandling. Sjekk ut hans Facebook-side om psykologi.

Legg igjen en kommentar