E26: Konflikthåndtering – fakta eller prosess?
You are here: Home \ Lederpodden \ E26: Konflikthåndtering – fakta eller prosess?
23 juli 2020 - 10:52, by , in Lederpodden, No comments

Konflikter er en naturlig del av arbeidslivet. En arbeidsplass uten diskusjoner og meningsbrytninger – står stille. 

Men noen konflikter blir personlige og får lov til å eskalere. Da blir det destruktivt. Destruktive personkonflikter på jobb kan få alvorlige konsekvenser. Både for de som er direkte involvert, arbeidsmiljøet og organisasjonen som helhet. Ledelsens evne til å håndtere konflikten på en profesjonell måte på et tidlig tidspunkt, kan være avgjørende for utfallet. Den dårligste formen for konflikthåndtering, er å ikke gjøre noe.

I denne episoden har jeg besøk av Dag Nordbø. Vi snakker om hva en konflikt er, hva det gjør med oss som individer og organisasjon – og hvordan du som leder kan håndtere konflikter på en best mulig måte.

🎧 Hør Lederpodden her:
iTunes | Android | Spotify

Lederpodden presenteres av Lederprogrammet 2020 – et digitalt 12-ukers lederprogram

LEDERPODDEN
Lederpodden er en podkast om organisasjon og ledelse hvor Tor Åge Eikerapen intervjuer ledere og fagpersoner som har en historie å fortelle. Følg oss på Facebook for å bli oppdatert på nye episoder og relevant fagstoff.

About author:
Tor Åge Eikerapen er psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi. Han jobber til daglig med å hjelpe virksomheter til å bli enda bedre på ledelse, kultur, kommunikasjon og samhandling. Sjekk ut hans Facebook-side om psykologi.

Legg igjen en kommentar