E16: Lederutvikling går digitalt
You are here: Home \ Lederpodden \ E16: Lederutvikling går digitalt
8 mai 2020 - 15:35, by , in Lederpodden, No comments

Nye tider byr på nye muligheter. Som unge i den første internett-generasjonen var vi overbevist alt ville bli digitalt i løpet av får år. Vi tok grundig feil. I 1999 ble begrepet e-læring lansert. Kurs som tidligere hadde blitt distribuert på kassett fant nå veien til CD-rom. Klikk og lær var slagordet. Til tross for mange gode forsøk erstattet aldri e-læring de fysiske læringsarenaene.

Leder- og organisasjonsutvikling fortsatte som det alltid hadde gjort. På flotte konferansehoteller, hvor man møttes for å høre på en halvstudert konsulent med mye karisma, diskutere case og gjøre gruppeoppgaver. Ofte med pensum i store ringpermer. Tidsbruk, bærekraft, kostnader og effekt var det få som stilte spørsmål ved.

Ønsker du å vite mer om Lederprogrammet, ta en titt her: lederprogrammet.no

 

🎧Hør Lederpodden her:
iTunes | Android | Spotify

LEDERPODDEN
Lederpodden er en podkast om organisasjon og ledelse hvor Tor Åge Eikerapen intervjuer ledere og fagpersoner som har en historie å fortelle. Følg oss på Facebook for å bli oppdatert på nye episoder og relevant fagstoff.

 

 

About author:
Tor Åge Eikerapen er psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi. Han jobber til daglig med å hjelpe virksomheter til å bli enda bedre på ledelse, kultur, kommunikasjon og samhandling. Sjekk ut hans Facebook-side om psykologi.

Legg igjen en kommentar