E13: Hvordan være en SUPERKOLLEGA på hjemmekontor? Møt Nina Nakling og Bård Brænde
You are here: Home \ Lederpodden \ E13: Hvordan være en SUPERKOLLEGA på hjemmekontor? Møt Nina Nakling og Bård Brænde
30 mars 2020 - 9:16, by , in Lederpodden, No comments

Fredag 27. mars inviterte vi til LEDERPODDEN LIVE (lunsj edition) med Nina Nakling og Bård Brænde. Vi snakket om hvordan DU kan være en Superkollega, selv fra hjemmekontor i korona-karantine.

Nakling og Brænde har utviklet konseptet SUPERKOLLEGA, som er en bok, et live-show, en serie med workshops og til og med et eget supermarked.

Det handler om å ta kommunikasjon og samhandling til nye høyder ved hjelp av improvisasjon og rause doser lekenhet – på jobb (!!!). Vil du gjøre et løft i ditt arbeidsmiljø – eller bare få et avbrekk fra jobb, familie og nyhetssendinger en snau times tid, sjekk ut denne episoden nå!

🎧Hør Lederpodden her:
iTunes | Android | Spotify

LEDERPODDEN
Lederpodden er en podkast om organisasjon og ledelse hvor Tor Åge Eikerapen intervjuer ledere og fagpersoner som har en historie å fortelle. Følg oss på Facebook for å bli oppdatert på nye episoder og relevant fagstoff.

About author:
Tor Åge Eikerapen er psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi. Han jobber til daglig med å hjelpe virksomheter til å bli enda bedre på ledelse, kultur, kommunikasjon og samhandling. Sjekk ut hans Facebook-side om psykologi.

Legg igjen en kommentar