E10: Hvordan takle idiotene på jobben?
You are here: Home \ Lederpodden \ E10: Hvordan takle idiotene på jobben?
Lederpodden E10
21 februar 2020 - 8:57, by , in Lederpodden, No comments

Individuelle forskjeller har til alle tider fascinert og irritert mennesker. Dette gir seg ikke minst utslag på arbeidsplassen. De fleste kan til tider kjenne på at denne jobben hadde vært så mye bedre, hvis bare alle var som meg.

Per Henrik Stenstrøm har jobbet som leder i mediebransjen i over 25 år og studert en rekke arbeidsmiljø på nært hold. Det siste året har han gjort braksuksess som foredragsholder ved å snakke om arbeidsmiljø og hvordan vi håndterer ulikheter. Foredraget tar utgangspunkt i forskningen til Helle Hedegaard Hein om forskjellige motivasjonsprofiler og ledelsesbehov.

«Dette er et foredrag om moderne motivasjonsteori som skaper bedre miljø på jobben. Om krevende kolleger. Tidstyven, møteplageren, ordgyteren, gledesdreperen, bedreviteren og solstrålen. Om konfliktene som oppstår mellom medarbeidere. Om frustrasjonen og brysomme forskjeller på jobben.»

I denne episoden snakker Per Henrik om hva han tror gjør at folk går mann av huse for å se foredraget hans og ikke minst om hvordan DU kan takle idiotene på din arbeidsplass.

 

SKAGESTAD+EIKERAPEN tilbyr foredrag og workshops om kommunikasjon og håndtering av ulikheter på jobben. Sjekk ut våre foredrag her: www.psykologforedrag.no.

🎧Hør Lederpodden her:
iTunes | Android | Spotify

 

LEDERPODDEN
Lederpodden er en podkast om organisasjon og ledelse hvor Tor Åge Eikerapen intervjuer ledere og fagpersoner som har en historie å fortelle. Følg oss på Facebook for å bli oppdatert på nye episoder og relevant fagstoff.

About author:
Tor Åge Eikerapen er psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi. Han jobber til daglig med å hjelpe virksomheter til å bli enda bedre på ledelse, kultur, kommunikasjon og samhandling. Sjekk ut hans Facebook-side om psykologi.

Legg igjen en kommentar