E 34: Kunsten å gi feedback som virker
You are here: Home \ Lederpodden \ E 34: Kunsten å gi feedback som virker
18 september 2020 - 11:08, by , in Lederpodden, No comments

Alle trenger tilbakemeldinger for å bygge en god selvfølelse, oppleve mestring og få muligheten til å endre kurs. Enten det dreier seg om atferd eller prestasjoner på jobb. Men det kan bli for mye av det gode. 

Overdreven fokus på direkte tilbakemeldinger om hva som kan gjøres bedre, kan bli destruktivt (sjekk ut eksempelet fra Netflix lenger nede). Hva kjennetegner god feedback? Hvordan kan du som leder eller kollega gi feedback som bidrar til motivasjon og utvikling – fremfor å dra folk ned?

Vil du vite mer?

Følg Lederpodden for å bli oppdatert på nye episoder og live-sendinger: http://facebook.com/lederpodden

🎧 Hør Lederpodden her:
iTunes | Android | Spotify

Lederpodden presenteres av Lederprogrammet 2020 – et digitalt 12-ukers lederprogram

LEDERPODDEN
Lederpodden er en podkast om ledelse av og med  Tor Åge Eikerapen. Tor Åge er psykolog og  spesialist i organisasjonspsykologi. Han har jobbet med leder- og organisasjonsutvikling i 15 år og er en av landets mest brukte foredragsholdere innenfor temaer relatert til organisasjon, psykologi og ledelse.  Mer info her: torage.no.

About author:
Tor Åge Eikerapen er psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi. Han jobber til daglig med å hjelpe virksomheter til å bli enda bedre på ledelse, kultur, kommunikasjon og samhandling. Sjekk ut hans Facebook-side om psykologi.

Legg igjen en kommentar