E 33: Hvorfor ta en strategisamling med deg selv?
You are here: Home \ Lederpodden \ E 33: Hvorfor ta en strategisamling med deg selv?
11 september 2020 - 16:00, by , in Lederpodden, No comments

Uansett hva du har brukt sommeren til, gir høsten muligheter for å ta noen grep, etablere nye vaner eller bli et bedre menneske.

Det finnes mange måter å gjøre det på, men noen har vist seg å funke bedre enn andre. Den største feilen du kan gjøre er å kaste deg rett inn i hamsterhjulet og la det ene ta det andre uten at det ligger noen bevisste valg bak. En god start kan derfor være å sette av en dag eller noen timer til en strategisamling med deg selv. Det kan innebære å se livet ditt og jobben din i fugleperspektiv og tørre å stille deg selv noen litt større spørsmål enn hvilken tv-serie du skal starte den mørke sesongen med.

Følg Lederpodden for å bli oppdatert på nye episoder og live-sendinger: http://facebook.com/lederpodden

🎧 Hør Lederpodden her:
iTunes | Android | Spotify

Lederpodden presenteres av Lederprogrammet 2020 – et digitalt 12-ukers lederprogram

LEDERPODDEN
Lederpodden er en podkast om ledelse av og med  Tor Åge Eikerapen. Tor Åge er psykolog og  spesialist i organisasjonspsykologi. Han har jobbet med leder- og organisasjonsutvikling i 15 år og er en av landets mest brukte foredragsholdere innenfor temaer relatert til organisasjon, psykologi og ledelse.  Mer info her: torage.no.

About author:
Tor Åge Eikerapen er psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi. Han jobber til daglig med å hjelpe virksomheter til å bli enda bedre på ledelse, kultur, kommunikasjon og samhandling. Sjekk ut hans Facebook-side om psykologi.

Legg igjen en kommentar